Min stämpelförvaring

Tänkte visa er min stämpelförvaring. Jag har köpt en dvd-pärm och tagit bort dvd-fickorna. Alla mina stämplar från Stämpelkällan har jag sedan stämplat upp på vanligt skrivarpapper, som jag sedan laminerat. Jag har inte stämplat upp dem i någon speciell ordning, annat än att textstämplarna har sina egna sidor. Jag använder alla mina stämplar omonterade och fäster dem enkelt på baksidan av det laminerade papperet med dubbelhäftande tejp. Men monterade stämplar fäster bra mot det laminerade arket.
Jag har inte hunnit klä pärmen ännu, men det kommer jag att göra så småningom. Så fortsättning följer på min stämpelförvaring.

De stämplar jag har använt kommer samtliga från Stämpelkällan. På vänster sida ser ni en rad olika motiv fasttejpade: "jeppe skatar", "bubbla", "ängel vilar på moln", "Verner vilar", "Vera tar ett fotbad" och "snickarVille".


De uppstämplade motiven du ser på den högra sidan är "hjärta med fåglar""baby - knyte", "mc, glidare", "tag med swirlar", "huset" och "staket".

Kommentarer

 1. Tack för att du delar med dig av din förvaring! Själv har jag inte kommit på hur jag vill ha dem än, så de är huller om buller. Inte att rekommendera, när man kommer på att man vill ha just "den" stämpeln. Kram!

  SvaraRadera
 2. Härlig stämpelförvaring! Synd att de tar sån rackarns tid att laminera och dona på.. ;)

  SvaraRadera
 3. Snygg förvaring! Själv har jag dem bara i fotofickor :) Inte så snyggt men funkar för mig :) Ser fram emot att se framsidan :)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 4. Har funderat på hur jag skulle förvara mina stämplar... Detta var ju ett mycket bättre sätt en mina lådor.... :D

  Tack för tips!

  Hoppas du får en härlig helg!

  SvaraRadera
 5. Vart har du köpt dvd pärmarna? Super bra ide. Jag vill egentligen ha mina i pärmar då det blir enklare men inte funnit ett bra sätt att förvara dem så just nu förvarar jag dem i gamla cd fodral.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Tutorial ramkort

Förbaskat, förbenat...