Jag fångade en ängel

Till Inzpiras tävling hjärtans fröjd, vecka 2, fångade jag en ängel! Ja, alltså jag altrade en burk med en ängel inuti. Jag har sett liknande burkar med pappersutklipp inuti, men jag hittade dessa änglar i en av mina lådor och tänkte att det skulle nog kunna fungera.


Fram till har jag dekorerat burken med rosor och rosenknoppar. Två hjärtepins i vitt eftersom det i denna deltävling skulle finnas med hjärtan eller ordet kärlek på valfritt språk.


På burkens sida hänger det en liten flaska och en ängel bredvid organzabandet.På locket har jag satt en doilie och därefter har jag knåpat ihop en Tim Holtz blomma med en knapp i mitten. En liten rosett i knappen och en underbar liten fjäril.

Kommentarer

 1. Ååå, så fin ängelburk du har gort!
  /neo

  SvaraRadera
 2. Underbar! Det påminner mej om vad en pojke 3 år, som jag hade i en barngrupp, hans styvpappa dog. Pojken frågade mej: -Mia, kan du hjälpa mej fånga honom?
  Att jag inte brast i gråt där! Men för pojkens skull förklarade jag bara att dom som är döda och bor i himlen måste vara där... Inuti mej brast en bit av mitt hjärta.
  MVH Miaa

  SvaraRadera
 3. Åh så härligt vacker burk! kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Himla härlig idé! Och vackert genomfört!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Tutorial ramkort

Förbaskat, förbenat...