Julkort med Magnolia

Då var det dags för mig att gästblogga hos Nettans Scrapbooking 4 you igen. För mig är det ovanligt att använda Magnolias stämplar på mina kort, men den här Tilda gillar jag verkligen. Hon är så fin där hon sitter med lilla griseknoen i famn. Till kortstommen har jag använd kraft papper och det mönstrade papperet, the day before xmas, kommer från Magnolia. Jag har använt både fram och baksidan. Jag har använt dies från Nellie Snellen, för att stansa ut den röda stjärntamen bakom Tilda. Just denna verkar vara slut, men det finns många andra fina och användbara i butiken.

Julkort Magnolia

Blommorna kommer från You Do och de röda pyntebären i mitten kommer från mina egna gömmor. Under blommorna sticker det fram gröna kvistar, som jag stansat ut i grön cardstock med hjälp av min favoritpunch från Nellie Snellen, nämligen Floral Punch - Branch 1. Spetsen jag har använt hittar ni HÄR men det finns många fina spetsar som är väl värda att tittas på :) Nettan har många fina charms i butiken och jag har använt ett par fina julklockor som inte verkar vara upplagd i webshopen, eller så har de tagit slut.

Julkort Magnolia insida

På kortets insida har jag stämplat Tilda igen, dock utan att färglägga henne. Texten kommer från Bildmålarna. På kortes baksida har jag maskat in griseknoen i min personliga stämpel.

Julkort Magnolia baksida

Jag hoppas ni fått lite inspiration till att själva börja med julkortstillverkningen. Det är snart dags att lägga korten på brevlådan så att de kommer fram i tid innan jul.

Kommentarer

  1. Gorgeous cards you have made and I have missed Malin, this is cute with Tilda and her piggy...cute for sure.xx

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Tutorial ramkort

Tutorial origamiklänning