Scrapptorgets sommarutmaningar

Då var det sommar och semester för många av oss. Vad passar inte bättre än några sommarutmaningar när man mitt i allt badande, solande och ogräsresning känner att man vill ha en stund för sig själv vid pysselbordet. Vi på Scrapptorget bjuder här på tre härliga sommarutmaningar:

Utmaning 1) ”Kladda loss” (Mixed media).
Skapa ett valfritt mixed media alster som beskriver vad som är sommar för dig”. Jeany inspirerar med denna härliga canvas tavlan.


Utmaning 2) ”Vimplar” (Layout)
Ingba, är mycket förtjust i vimplar och tycker också att det är något som passar bra på sommaren. Hon vill se en LO med någon form av vimplar på annars är det fritt fram.


Utmaning 3) ”Grönt är skönt!” (Kort)
Visst är det härligt med sommar och grönska! Jag, cri_kee, vill att ni inspireras av ”grönt är skönt!” och skapar ett kort med en annan vikning än vikning på mitten. Själv har jag vikt ett tagkort, där tagen dras ut till höger.


Regler: Alla bidragen ska vara nyskapade. Det är OK att kombinera med andra tävlingar. Endast ett bidrag per person och utmaning. Sommarutmaningen pågår från och med den 19 juni kl. 10.00 till och med den 1 juli kl. 23.59. Ladda upp ditt bidrag via inlinkz senast kl. 23.59 den 7 juli. Om du inte har någon blogg så mejla in ditt bidrag till scrapptorget@gmail.com. Du har chansen att vinna en RAK i varje utmaning och deltar du i 2 eller fler utmaning har du chans att bli GästDT på ScrappTorget.

Kommentarer

  1. These all look great Malin but I love the first one the most.xxx

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Tutorial ramkort

Tutorial origamiklänning