Du och jag

Min syster och jag hos fotografen. Ögonblick att minnas, även om jag var för liten att minnas detta själv är det otroligt mysigt att se mig själv se upp till min stora syster som jag gör på detta foto. Jag har gjort en layout i vintage, vilket inte var helt enkelt då det inte representerar min scrapstil för fem öre. Men en utmaning, "scrappa vintage", hos Mollys lockade mig.


Jag har vänt vridit på alla papper jag hade i mina ägor. Letade efter massor av inspiration på internet för att överhuvudtaget kunna komma igång med denna svåra uppgift, som det faktiskt innebar att scrappa vintage.


En närbild på ena blomsteruppsättningen. Ugglan har jag gjort själv med så kallad pappers gjutning. Jag har använt en form av en uggla och fyllt den med små bitar av toapapper istället för lera, gips eller liknande. Och så får ni en närbild på den andra blomsteruppsättningen...


Med den här layouten deltar jag även i Pojjos bloggcandy/tävling, där man ska skapa ett alster med minst en blomma på. Vinsten består bland annat av prima blommor, resin dekorationer, pärlor, metalltape, m m.

Kommentarer

 1. Åh så fantastiskt fint alster... ;S Så roligt att du är med och tävlar hos mig :D

  SvaraRadera
 2. Underbar =) Så välarbetad och välbalanserad.

  SvaraRadera
 3. Vilken fin LO! Oj, vad jag blev nyfiken på pappersgjutning! Hur gör man det? Ugglan var ju bara sååå söt! :)

  Kram Kicki

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Tutorial ramkort

Förbaskat, förbenat...