Mitt scraprum

Välkommen hem till mig och mitt scraprum. Idag är det min tur, hos Stämpelkällan, att visa var jag sitter och scrappar. Jag har ett stort scraprum enbart för pyssel, där jag spenderar mycket av min lediga tid. Det här bordet är höj- och sänkbart och jag köpte det för ett par veckor sedan. Perfekt de dagar jag har väldigt ont i ryggen.

Här visar jag en närbild på min arbetsyta och det projekt jag arbetar med just nu. Den färdiga layouten kommer jag att visa er en annan dag. På bordet ligger också ett motiv som jag har målat och det är  "Pelargon, digi stamp". Den har tidigare varit en freebie. Nu finns motivet tillgängligt som "Pelargon, stor" och "Pelargon, liten".
På golvet står min korg med det mest viktigaste sakerna...pennor, punchar, min dymo, washi tapes, sew easy m m. Korgen står alltid nära tillhands och jag flyttar den mellan mina arbetsplatser.

Min scrapväska står alltid framme. I den förvarar jag olika saker, som t ex band, spets, brads, charms, pins, öljetter, punchar och dekorationer. 

Längst den ena väggen har jag ett dubbelskrivbord och två långa hyllplan ovanför. Vid den ena änden har jag skrivaren och datorn. Vi den andra änden sitter jag och scrappar. 

Här visar jag en närbild på denna arbetsyta och som ni kan se har jag stämplat upp mina nya motiv från Stämpelkällan. De ska nu lamineras och sedan sättas in i min stämpelförvaring. Jag har stämplat upp följande motiv:  "krukbuskar tillsammans", "student - tjej", "mur", "äppelkorg", "strån i tuva", "kalla", "flaska, liten", "kantarell, mindre", "litet bi", "banderoll 2" och "musikslinga".
Mina dekorationer förvarar jag i tomma godislådor som jag hämtat från affären. De är genomskinliga och det gillar jag. Tydligt och överskådligt. Det bästa av allt är att de är gratis. Skulle någon låda gå sönder...är det bara att hämta en ny!

På hyllan har jag mina pärmar med dies och stämplar. I den som är altrat förvarar jag mina dies. I de andra förvarar jag mina stämplar och de pärmarna väntar på att bli altrade i samma stuk. Under hyllan hänger ett redaskåp och i det förvarar jag allt möjligt smått och gott.
Nu har du sett hur jag har det...och som ni kan se, så har jag gott om plats för pyssel. Både för mig själv, men även för pysslande vänner. 

Kommentarer

 1. Åh vilket härligt scraprum du har! Förstår att du spenderar mycket tid där! kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Tack för den lilla rundturen..! ;) Riktigt mysigt!

  SvaraRadera
 3. Trevligt att få titta in i ditt fina pysselrum! :)

  SvaraRadera
 4. Jag vill oxå ha.....
  Just nu har jag en liten alkov som är för liten för mig & mina saker.
  Det blir ju ganska mycket när man scrappar.
  Men snart så kan jag nog få mitt rum. Vi har nämligen byggt ut.

  Men som sagt, du har ett helmysigt rum.

  Må så gott

  SvaraRadera
 5. Villket stor fint pysselrum du har!
  Neo på SS

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Tutorial ramkort

Tutorial origamiklänning