Underbara du!

Ni har väl inte glömt bort utmaning #41 hos 100 % Norr, nämligen att skapa ett valfritt alster med minst två tags? Idag tänkte jag visa er hela mitt tagalbum...med titeln Underbara du. Och vem är då denna Underbara? Jo. det är min systerdotter!

Första uppslaget...med den underbara textstämpeln Ögonblick att minnas...Till vänster kan ni se en liten tag sticka upp ur fickan...

Tagen och uppslaget har samma stämplar...gillar liksom att de hänger ihop!

Andra uppslaget har även den en tag på sin vänstra sida och för enkelhetens skull har jag redan tagit ur den innan fotograferingen. På denna sida har jag använt en annan textstämpel som jag älskar, nämligen Du lyser upp min tillvaro. För det gör denna tjej verkligen!

Albumets mittuppslag har två tags, en på vardera sida. Texterna Discover och Explore får symbolisera det hon gör och texten Du är fantastisk talar om hur underbar denna tjej verkligen är!

Det fjärde uppslaget har en tagficka på sin högra sida och här har jag använt texten Du gör mig glad och det stämmer då verkligen...

Albumets sista uppslag med texten Vänner som dig växer inte på träd! På den högra sidan och tagen har jag använt en av mina absoluta favoritstämplar...ett strå!

Baksidan har jag inte dekorerat alls...

Jag hoppas att ni har blivit inspirerade av mitt tagalbum och att ni skulle vilja göra ett eget tagalbum! Titta in imorgon, så får ni en tutorial på detta album!

Ha en bra dag!

Kommentarer

  1. Wow! That's absolutely fantastic! I love the colours and all details, they're really beautiful.

    Hugs,
    Marina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Tutorial ramkort

Tutorial origamiklänning