Bebiskort

För en tid sedan stod jag på marknad och då var det stor efterfrågan på just bebiskort. Under hösten har jag därför skapat några stycken så jag kommer mer förberedd till nästa marknad. Det här motivet är bara för underbar, så verklig med armarna i kors.


På kortets insida har jag använt en fin text...


Baksidan är sparsamt dekorerad, men textbården baby återkommer även här. Samt att jag har använt en av mina personliga stämplar.


Kommentarer

 1. Hej!
  Vilket fint kort och vilka mjuka färger du fått till! Babyn är verkligen bedårande - var har du fått tag i den? Är också nyfiken på varifrån du fått tag på dina personliga stämplar - de förhöjer verkligen korten

  Hälsningar Jennica i Umeå

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Bebisstämpeln är en digital stämpel från Sugar Nellie och du hittar den här http://www.funkykits.co.uk/catalog/index.php?cPath=91. Jag har två olika personliga stämplar. Den ena har jag köpt av en tjej på Svensk Scrapbooking och i den kan jag maska in ett stämpelmotiv, som jag använder på kortet. Den har har jag beställt från http://www.roxstamps.se/. Då har jag själv designat den :) Visst förhöjer en personlig stämpel korten.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Tutorial ramkort

Förbaskat, förbenat...