Stockholm scrap and pearl event 2013

I helgen har jag och syrran varit till Stockholm scrap and pearl event. En stor träff för 1000 pysslare och en massa buti:ker med en massa härligt scrap- och pärlutbud. Insläppet till annexet startade 8:30 och vi var väl på plats vid 8:20. Redan då var det lång kö.


Kön bakom oss...som fylldes på allt eftersom med många glada pysslare.


Så för er som inte var på plats så kommer här bilder från insidan...


Det finns fler bord...totalt satt det väl ca 950 pysslare där nere.


Själv satt jag i den lugnare delen på balkongen. Detta kort togs rätt tidigt på lördagen, så borden var fyllda innan dagens slut.


Mitt trevliga bordssällskap bestod av Sara, min syster, och Susanne. En trevlig tjej som kom och satte sig bredvid oss. Jag hoppas verkligen att jag får träffa henne på fler träffar. Mina röda pärla, scrapväskan, gick sönder i handtaget precis då vi kom till träffen. Så det fick bli en liten operation innan hemfärd, men resultatet höll bara till hotellrummet :( Som tur var, fanns det en umébo på plats som kört bil ner, så min väska fick lifta med henne hem :) Nu måste jag bara se till att min röda pärla får en ordentlig operation innan nästa träff!


Vi fick en generös goodiebag på träffen som innehöll det här...


Jag shoppade en del cardstock och ett enda mönstrat papper under hela helgen. Det var till en specifik utmaning jag ville göra och jag föll över det perfekta papperet. Förutom det så blev det ganska många stämplar, några rullar washi tape, blommor, seam binding och trädekorationer.


Det blev även några dies, några stenciler, mister, gesso, kuvert, en penna, en roller stämpel och tomma mistflaskor. I den ena är det kaffe. Jag var på en demo där jag fick lära mig att det går att mista med kaffe. Det var jag ju tvungen att testa :)


Jag tror jag har fått med allt nu...men vem vet! Det kanske dyker upp något mer i gömmorna innan dagen är över. Redan nu kan man anmäla sig till nästa års träff, som då är tre dagar (fre-sön). Så jag ska kila in och anmäla mig!

edit: Japp, det dök upp mer! Jag hittade två burkar pearl pigment som kan blandas till mist, men det kan även blandas med olika medium. Jag shoppade även en del produkter som ska skickas hem. Det blev en burk svart embossing enamel, en burk guldfärgad stampendous mica fragments och en flaska genomskinligt glitter som kan användas till på bokstäver, blommor, ja allt möjligt.

Kommentarer

 1. vilken underbar helg det var! o det va jättekul att träffa dig!

  jag håller själv på att packaupp alla mina gottigheter som jag köpte :) o det e nog tur att jag inte sparade kvittona!

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint du shoppade. Och oj oj vad många ni var! Var det lugnt i lugna avdelningen? Jag har svårt att tro att jag skulle klara att scrappa med 1000 andra... kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det var lugnt i den lugna avdelningen. Men balkongen gungade hemskt mycket när folk gick förbi. Så ibland fick man stanna upp i färgläggningen eller vad man nu höll på med. Sorlet från den stora folkmassan där nere märktes inte av. Det var svårshoppat i början...då skulle visst alla kika runt. Senare på dagen och under söndagen såg man bättre på sin shoppingrunda. Det blev som sagt en hel del shopping, men jag hade ju sparat för resan i ett år och ville verkligen kunna shoppa obegränsat :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Tutorial ramkort

Tutorial origamiklänning