Två layouter med Splash

Idag hade jag tänkt visa er två layouter med sommar, bad och strandlek. Till båda layouterna har jag använt mig av Echo Parks serie Splash. Den första layouten jag tänker visa er är jag någon gång på 80-talet. Jag sitter och leker på stranden tillsammans med en annan tjej. Som bakgrundspapper har jag använt baksidan av Fish.

Underst under fotot har jag använt Diagonal Stripes, därefter Filter Paper, och närmast under fotot har jag använt baksidan av Diagonal Stripes. Till höger under sandslottet har jag använt en bit av Borders. Sandslottet, hinken och spaden, samt bården under hinken är samtliga Element Stickers från samma serie. I det övre hörnet har jag använt en bit av baksidan av Umbrellas. Titeln är thickers och just dessa gillar jag massor.

Jag har kladdat lite med gesso här och var på bakgrundspapperet och ovanpå det har jag stämplat lite med en textstämpel och rutnät. Jag har även "sytt" med en stämpel som stämplar stygn.Jag har använt denna skiss från Creative Scrappers.

Den andra layouten är på min systerdotter Amanda som tar sig ett härligt kvällsdopp i juli. Hon badar i Älvkarleby fiskecamp, utanför Gävle. Bakgrundspapperet till denna layout är Diecut och under fotona har jag använt Borders, Diagonal Stripes, samt Umbrellas. Jag har även använt dess baksidor. Titeln Swim, badbollen, valen, de runda vattenprickarna och beach-biljetten är samtliga Element Stickers från samma serie. För att ge mer liv åt stickersen har jag fäst dem på 3D-kuddar. Jag har förstärkt vattensplashet genom att stänka lite mist.
Jag har använt denna skiss från Sketchabilities.
Vill ni ser fler bilder på layouterna får ni gärna kika in till Srap-Perras blogg där jag gästar idag.

Kommentarer

 1. Jättefina båda två, men den översta gillas lite mer:)Kramis

  SvaraRadera
 2. Jättefina!! Gillar den lilla spaden och hinken på den översta LO.

  Hoppas att du får en bra helg!!

  SvaraRadera
 3. beautiful, thanks for playing at Sketchabilities :)

  SvaraRadera
 4. jätte snygga lo´s, ja gillar verkligen de stilren och färgerna :D

  SvaraRadera
 5. underbara layouter . blev helt såld på bokstäverna i titeln SWIM - så snygga

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Tutorial ramkort

Förbaskat, förbenat...