Två kort med BildmålarnaHej igen! Det känns som om det var evigheter sen jag pysslade och bloggade senast. Idag gästar jag Nettans Scrapbooking 4 you. Nu har jag börjat komma i ordning efter flytten och igår var jag på min första pysselträff nere i Stockholmstrakten. Jag hade så trevligt och fick faktiskt gjort fyra kort, varav två som jag kommer att visa er idag. Ni har säkert märkt att jag är en stor fan av Bildmålarnas stämplar och korten jag bloggar idag är inget undantag.

På det första kortet har jag använt Bildmålarnas stämpel nr 5 från Just me collection. De mönstrade papperen kommer från Bildmålarna. Fjärilsbården är en Joy Crafts och den lilla fjärilen är utstansade med Martha Stewarts punch.

nr 5 i lilaPå det andra kortet har jag använt en ny stämpel från Bildmålarnas Alva Collection,  Alva Feeling. Även textstämpeln är från Bildmålarna. De mönstrade papperen är från Bildmålarnas paper pad.

Alva Feeling

På kortets baksida har jag tagit vara på några spillbitar, istället för att kasta dem. Det blir enkelt med ändå effektfullt!

Alva Feeling baksidan

Ha en fortsatt bra söndag. Kram!

Kommentarer

 1. Cute and very beautiful cards.
  You did a great job Malin.
  Hugs,
  Carla

  SvaraRadera
 2. Hey Malin, long time no see my friend...hope this finds you well...love your card this is beautiful..xxx

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Tutorial ramkort

Tutorial origamiklänning