Blogcandy inför Scrapgalens kryssning!

I oktober i år, närmare bestämt den 15:e t om den 17:e oktober anordnar Scrapgalen i samarbete med Viking Line en scrapkryssning mellan Stockholm och Helsingfors! Det blir en fantastisk helg för max 100 personer där du kommer att få gå 4 stycken inspirerande kurser, shoppa hos Scrapgalen, scrappa med nya och gamla vänner, äta en god tre-rätters middag samtidigt som du har tid till shopping ombord och i Helsingfors! Mat, boende, kurser och kursmaterial samt goodie-bags och utlottningar ingår alltihop i priset för kryssningen som är endast 2.495 kr. Anmälan görs via kryssningssidan eller till Scrapgalens mail på info@scrapgalen.se.De kurser du kommer att få gå är:
* Klet & Kladd med Helene/Webmosterhelene: vi gör en lo i klassisk "Helene-stil" och använder flera olika tekniker med Studio akrylfärger.
* Minialbum med grafiskt tänk med Åsa/Badanka: vi lär oss göra ett minialbum med en tydlig grafisk profil och lär oss att hålla den röda tråden med enkla medel och spännande material.
* Kurs med Inkido: mer information kommer i slutet av augusti.
* Glitz Vintage love: vi gör en kanonläcker layout med produkter från Glitz Design! Lär dig nya tekniker och kom ut från kursen med en färdig lo OCH tillräckligt material OCH instruktioner för att kunna göra ytterligare 2 layouter på egen hand.

I tillägg till detta har vi flera underbara sponsorer som bidrar till utlottningar och goodie-bags, eller vad sägs om Prima Marketing, PhunnyFace, Glitz Design, October Afternoon, Inkido, Mians Scrap & Design m fl?!

Den 1:a september kommer en vinnare att lottas fram bland er som deltagit i utlottningen av Scrapgalens Blogcandy. Vinnaren presenteras därefter här i bloggen och vinsten skickas portofritt inom de nordiska länderna! Så, vad vinner man då....undrar du säkert nu! Vinsten består utav följande läckra paket:* 12 dubbelsidiga papper från Echo Park "Sweet Summertime"
* ett 12"x12" stickersark från Echo Park
* 6 st dubbelsidiga papper från Webster´s Pages "Life´s Portrait"
* ett diecut papper från Webster´s Pages "Life´s Portrait"
* Vintage Sparklers från Webster´s Pages
* Fabric Fancies från Webster´s Pages "Life´s Portrait"
* Wild Cards från October Afternoon "Fly a Kite"
* Rub-ons från October Afternoon "Fly a Kite"
* 2 st Adhesive backed Fabric Paper från American Crafts "Dear Lizzy"
* 2 förpackningar med Thickers från American Crafts
* Leafy Ribbon, förpackning med 4 olika band från American Crafts "Dear Lizzy"
* Tyedyed Mulberry Flowers från Petaloo
* Zazi flowers från Prima Marketing
* Debutantes från Prima Marketing
* Mini Alpha från My Little Shoebox
* 2 st Zig Calligraphy
* band och spets.
Lycka till nu allesammans och jag hoppas att vi ses på kryssningen i oktober!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tutorial ramkort

Förbaskat, förbenat...