Sidor

tisdag 17 februari 2015

Du är så efterlängtad

Hejsan!
Idag är det min bloggdag hos Nettans Scrapbooking 4 you och jag bloggar ett kort. Välkommen till världen! Jag har gjort ett kort till en liten bebis. Kortet går i grönt och vit och den lilla bebisen vilar i en rosa blomma. Jag har använt mig av vit cardstock och de mönstrade papperen kommer från Reprints paper pad Basic Bright.  

 Du är så efterlängtad

På kortets insida har jag stämplat en vacker dikt samt en babybård. Så här i efterhand skulle jag nog vilja att babybården är stämplat på båda sidorna...eller vad säger ni? Ska jag stämpla dit det?

Du är så efterlängtad insida

På kortets baksida har jag maskat in babyn i min personliga stämpel.

Du är så efterlängtad baksida

Det var allt från mig idag!
Ha en underbar dag :)

tisdag 10 februari 2015

Tilda med kanin


Hejsan!
Idag är det tisdag och det innebär att det är min bloggdag hos Nettans Scrapbooking 4 you :)
Förra veckan fick ni se ett kort jag gjorde på en scrappträff. Kortet röstades fram som vinnare och finaste Nettan sponsrade utmaningen med detta pris :)

Vinst

Stort tack till det fina priset :)
I helgen som var skulle jag varit på en scrappträff som blev inställd p g a sjukdom. Några av scrappträffens deltagare beslöt sig för att träffas ändå och då skapade jag dessa kort. Självklart hittar ni vinsten ovan på korten :)

Tilda med kanin

För ovanlighetens skull valde jag att använda ett rosa cardstock till kortstomme. De mönstrade papperen kommer från Pink Paislee. Dekorationerna kommer som sagt från vinsten på bilden ovan. Jag har använt rosor, en vintage blomma, band, pearl maker, samt utstansade blad med Cheery Lynn branch dies.

Om det finns något...

Även till detta kort har jag använt rosa cardstock och mönstrat papper från Pink Paislee. Dekorerat med utstansade detaljer från Memory Box och Quickkutz. Samma rosor och utstansade blad som på kortet ovan. Även på detta kort har jag använt pearl maker. 

Ha en underbar dag!

tisdag 3 februari 2015

Hjärtliga gratulationer

Hejsan!
Under helgen deltog jag i en scrappträff med en rad olika utmaningar. I en av utmaningarna skulle vi använda minst en mask/stencil, minst tre saker i plast, fem ord (inte färre, inte fler), samt två stämplar. I övrigt fick vi tillägga vad vi ville. 
Jag har använt Tim Holtz mask dot fade. Två stämplar, en med stjärnor och en textstämpel med fem ord :) Min dekorationer i plast är en knapp, en utstansad fjäril i OH-plast, samt den turkosa blingdekorationen som sticker upp under blomman. Blommorna är You Dos collection cosyVinröda halvpärlor dekorerar två av blommorna samt fjärilen.

Hjärtliga

Närbilder...

Hjärtliga 2

Att fånga fjärilen i plast på bild var inte det enklaste :)

Hjärtliga 3

För mig var det första gången jag stansade ut i OH-plast, men definitivt inte den sista gången.
Ha en bra dag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...