Sidor

onsdag 19 oktober 2016

Grattiskramar

Idag knåpade jag ihop ett kort med fotbollstjejen från Phunnyface som jag färglade häromdagen. Grattis skrev jag med dymon och kramar är utstansad med Moa pyssels die.Kortets bsksida

tisdag 18 oktober 2016

Till golfaren

Idag har jag gjort två kort med golfaren från Vilda Stamps manliga kit. I det första kortet valde jag att stämpla texten "Problemet med att vara pensionär är att du aldrig får vara ledig", på insidan. Texten kommer från K-design.I det andra kortet stämplade jag "Inte vara ett år äldre utan även ett år bättre!" på insidan.

söndag 16 oktober 2016

Magical night

Hej!
Jag har lekt med några av Lavinia Stamps och kan lätt säga att det är beroendeframkallande 😊 Jag har bara några få, och lånade några av Jennie, men jag har bara en sak att säga.... Jag måste ha fler 😍

Till oktober månads utmaning hos Lavinia Stamps challenge blogg skapade jag detta kort som jag har döpt till Magical night.Det är färgtema och alster ska skapas i blått och lila.

tisdag 4 oktober 2016

Kramar

Hej
I helgen har jag varit på Stockholms scrappträff och mässa. Det var så skoj, men tröttsamt för ryggen. Jag hann göra sex kort och påbörjat ett minialbum med babytema.

Ett av kortet jag gjorde är detta i lila toner, vilket är ovanligt färg för mig. Underbart motiv från Wee Stamps och Moa pyssels nya dies, kramar. Kan varmt rekommendera hennes dies. De stansar ut hur enkelt som helst trots att ag använder dubbelhäftande tejp på baksidan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...