Sidor

lördag 31 oktober 2015

Rådjur

Hejsan!
Ett kort där jag använt mig av massor av dies. Ibland behövs det inte så mycket mera. Diesen jag använt kommer från Memory box, Magnolia och Joy Crafts. Dekorerat med glittrande snöfärg. Dels på marken, men även på rådjuren och träden.


fredag 30 oktober 2015

Lovely Beautiful Darling

Hej!
Dags för en layout :) Denna är en riktig kladdig historia men massaor av olika medium. Jag har bland annat använt gesso, vaxkritor och moddeling paste. Två olika stenciler och massor av skojiga dekorationer. Den lilla modellen på bilden är min systerdotter som ställde upp som modell för en dag.


torsdag 29 oktober 2015

Mamma

Hejsan!
Jag fick tag på en underbar morsdagsstämpel som jag bara var tvungen att skapa med på en gång :) Om någon vet vilket märke det är få ni gärna skriva det i kommentarsfältet.


onsdag 28 oktober 2015

Ett kort bara för att...

Hejsan!
Det här kortet gjorde jag i Bollnäs på scrapträffen. Tror jag försökte använda upp spillbitarna i goodiebagen. Valde att inte sätta någon text på detta kort så det kan passa till alla möjliga tillfällen.


tisdag 27 oktober 2015

Ikeahäng

Hej!
Amanda spexar på IKEA. Inte alla som torrduschar med kläderna på. Denna layout har jag döpt till IKEAhäng men den har fortfarande inte fått titeln på plats...och jag vet inte om den kommer att få det.


måndag 26 oktober 2015

En tag

Hej!
På en av Fristadsträffarna deltog jag i en kitutmaning. Allt i kitet skulle användas. Mitt resultat blev denna tag...


Motiver kommer från Bildmålarna. Utöver innehållet i kitet fick vi lägga till vad vi ville. Jag la till blommor och utstansade blad.

söndag 25 oktober 2015

Tuta och köra

Hej!
Det är inte ofta jag gör födelsedagskort till barn och jag äger inte direkt många stämplar till det. Detta fina motiv har jag lånat av min vän Lillian. Motivet kommer från Wee Stamps.


lördag 24 oktober 2015

Vår i luften

Hej!
Detta kort gjorde jag på en scrapträff i Bollnäs. Jag använde mig av papper från goodiebagen vi fick. Kanske inte min stil av papper men jag blev ändå nöjd med kortet. Motivet kommer från Bildmålarna. 


fredag 23 oktober 2015

Hipp hipp hurra

Hejsan!
Ett kort med Mimo gitarr från Bildmålarna. Textstämpeln och de mönstrade papperen kommer också från Bildmålarna. Jag har anänvt en rad olika dies, bland annat från Cheery Lynn, Memory box, Roxstamps, samt Joy Crafts.


torsdag 22 oktober 2015

Vilken lycka!

Hejsan!
Min vän Jennie utmanade mig och några andra att skapa med hexagoner, Dessa hexagoner är spillbitar från ett annat kort jag gjort. Kanterna har jag inkat och sedan limmat fast dem efter ett mönster jag gillade. Rosorna har jag gjort själv med hjälp av en dies från Cheery Lynn.


Kortets insida...


Kortets baksida...


Som ni ser har jag använt mig av hexagoner på kortets alla sidor som en röd tråd.

onsdag 21 oktober 2015

Grattis

Hejsan!
Jag försöker att använda upp mina gamla mönstrade papper som jag har samlat på mig genom åren. Dessa papper tyckte jag passade till ett barnkort. Draken kommer från Vilda Stamps och är gudomligt söt och grymt rolig att färglägga.


Kortets insida...
Till vänster en ficka för pengar, presentkort eller dylikt.
Till höger har jag använt bokstäver med ett lite barnsligare utseende.


Kortets baksida...


tisdag 20 oktober 2015

måndag 19 oktober 2015

Remember to enjoy

Hejsan!
En minilayout gjort på Fristadsträffen. Fotot blev en lyckad tagning på en varm kopp choklad. Hur ofta ställer man fram en kopp choklad till någon man tycker om och det visar sig att skummet som bildats vid omrörningen bildade ett hjärta? 


söndag 18 oktober 2015

Kramar

Hejsan!
En kram kan man aldrig få många av :) Eller vad säger ni?


Kortets insida...


Kortets baksida...


lördag 17 oktober 2015

Cool

Hejsan!
Inte ofta jag själv hamnar på bild...men här är jag i en cool version! Denna minilayout gjorde jag till en utmaning på Fristadsträffen.


fredag 16 oktober 2015

Grattis

Hejsan!
När systersonen fyllde 15 år fick han detta födelsedagskort. Ett lite annorlunda födelsedagskort där han finns med på bilden. Under förra hösten och vinterna och en bit in på våren har han den mesta tiden i garaget och byggt på sin epa. 


torsdag 15 oktober 2015

Härliga stunder

Hejsan!
Bildmålarnas motiv"Härliga stunder" och endast dekorerat med utstansade fjärilar. Saknar Bildmålarnas motiv. Lalla, som har ritat Bildmålarnas stämplar, har nu släppt nya stämplar genom Gummiapan. Så snart bor det nog några nya fina motiv hemma på min gata :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...