Sidor

tisdag 28 april 2015

Crafty Ribbon Challenge #117

I helgen gjorde jag ett kort till Crafty Ribbons utmaning #117. I utmaningen får inte kvadrater användas och ett måste är band. Jag valde att stansa ut kortstommen med en av mina nys dies. Jag har använt två olika sorters band. Det ena i tagen och det andra till korthälsning. Bandet med texten "Thank you" kommer från Crafty Ribbon.


Alva deer

Hejsan!
I helgen har jag varit på Fristadsträffen i Spånga. Vilken underbar träff med så många fantastiskt goa människor, inte minst Nettan. Det var så skoj att äntligen få ses igen och få kramas med dig. Längtar redan till nästa gång :)    Jag hade även turen att träffa en av de andra DT-tjejerna, nämligen Lilla Pyssel Inger. Himla kul att träffa dig igen!
Till en av träffens kortutmaningar skulle vi skapa efter en skiss och detta kort gjorde jag då. Jag har använt vit cardstock till kortstomme och mönstrat papper från Pion Designs serie Paris. Det papper jag har använt heter pink lace och jag har använt papperets båda sidor. Jag har använt en vit spets och ovanför det har jag använt ett papper från samma serie och det heter pink fabric.

Alva Deer

Stämpelmotivet kommer från Bildmålarna och heter Alva deer. Blommorna har jag plockat i min egna trädgård. Bladen har jag stansat ut med tre olika dies från cheery lynn.
På kortets baksida återkommer framsidans design. Skillnaden är att där har jag använt min personliga stämpel och maskat in stämpelmotivet i den. Ramen kring motivet på framsidan och runt min personliga stämpel har jag stansat ut i Pion Designs palette beige I.

Alva Deer baksida

Det var allt från mig idag. Ha en bra dag!

tisdag 21 april 2015

Bildmålarna+Magnolia=Sant!

Hejsan!
Idag bloggar jag ett kort hos Nettans Scrapbooking 4 you :) Två dagar i månaden träffar jag en studiecirkeln och vid ett tillfälle hade vi tema maskning. Deltagarna ville lära sig hur stämpelmotiv kan maskas ihop. Jag plockade med mig en rad olika motiv och höll i studiecirkeln vid det tillfället. Till det här kortet har jag maskat ihop fyra motiv, tre från Bildmålarna och en från Magnolia. Fördelen med att maska ihop motiv är att du kan skapa nya motiv i det oändliga. Det här motivet har jag färglagt med promarkers och färglagt marken och himlen med distressdynorna.

Jag har använt vit cardstock till kortstomme och mönstrade papper från Maja Designs serie Coffee in the Arbour. Fjärilarna har jag klippt ut från ett av de mönstrade papperen. Under motivet sticker en doilie fram. Blommorna har jag plockat i min egen lilla blomsterträdgård. 

Mimo på bänk

Kortets insida har jag också klätt med mönstrade papper från samma serie. På den vänstra sidan har jag gjort en fick där pengar eller en lott kan stickas ner. På den högra sidan en embossad vit ruta för hälsningen. 

Mimo på bänk insida

På kortets baksida återkommer framsidans inslag. 

Mimo på bänk baksida

Det var allt för mig idag.
Nu längtar jag till lördag då jag får krama goaste Nettan :) på Fristadsträffen i Spånga.

tisdag 7 april 2015

Grönt i tre delar

Hejsan!
jIdag är det min bloggdag hos Nettans och Jag har gjort en för mig ny sorts vikning, efter ett inspirerande kort på nätet. Kortet jag inspirerats av kan ni se här! Jag började med att skära till mitt vita cardstock och biga det. Därefter stansade jag dess övre kant. Det mönstrade papperet kommer från Bildmålarna och jag har använt både fram- och baksidan. Motivet kommer även det från Bildmålarna och jag har färglagt det med promarkers. Dekorerat med rosor, samt en större lilla blomma från Little Birdie. 

Vikt på tre

Kortet viks först upp till vänster. Texten på höger sida kommer från Bildmålarna. 

Vikt på tre vänster uppvik

Sedan viks kortet upp till höger. På båda sidorna har jag stuckit ner en tag i fickorna.

Vikt på tre dubbelt uppvik

Båda dessa texter kommer från Bildmålarna. 

Vikt på tre dubbelt uppvik med tag

På kortets baksida har jag maskat in stämpelmotivet i min personliga stämpel. 

Vikt på tre baksida

Ha en bra dag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...