Sidor

tisdag 31 mars 2015

Just me No.8

Hejsan!
Idag är det min bloggdag hos Nettans Scrapbooking 4 you och jag bryter mitt mönster och skapar med något annat än vit cardstock, nämligen vanilla. Jag har även ett cardstock i blå ton. De mönstrade papper kommer från Pion Designs serie Paris Flea MArket. Jag har använt blue lace och blue fabric. Runt alla kanterna har jag distressat med distress ink weathered wood. Stämpelmotivet kommer från Bildmålarna och heter Just me No.8. Blommorna har jag plockat från min egna lilla trädgård. 

Somrigt i blått

På kortets baksida har jag också använt papper och utstansade detaljer så det ska matcha framsidan. Stämpelmotivet har jag maskat in i min personliga stämpel.

 Somrigt i blått baksida

Ha en bra dag!

tisdag 24 mars 2015

Carpe Diem

Hejsan!
På en av de senaste scrapträffarna jag var på gjorde jag en av utmaningarna,att skapa till  CSI utmaning #158. Jag gjorde ett kort trots att utmaningen egentligen handlar om layouter. Jag kommer därför inte att lämna in mitt bidrag till utmaningen på deras hemsida. 

Jag har skapat i vit, svart, grön och kraft cardstock. Dekorerade med naturtråd, rosor samt en ugglecharm. Fågelstämpeln är alldeles underbar, men har ingen aning om dess märke. Köpte den i en loppislåda. Om någon vet, tar jag tacksam emot den informationen. Avslutade med att skriva ut tecten med min dymo.

Carpe diem

Ha en underbar dag!

lördag 21 mars 2015

Titt ut Tilda

Hejsan!
I torsdags då jag var på scrapträff skapade jag detta påskkort till Moa pyssels marsutmaning. Jag var ute i sista minuten och några av er kanske har sett kortet på Moas pyssels sida eller på min facebooksida. Men nu visar jag er även kortets insida. Från Moa pyssels butik har jag använt stämpelmotivet, fjärilen och dies från Spellbinders och Cheery Lynn. 


På kortets insida har jag använt min nya påskdies.


På kortets baksida har jag maskat in Tilda i min personliga stämpel.


tisdag 17 mars 2015

My precious doughter

Hejsan!
I helgen hade jag besök av en pysselvän och hon hade sett ett sådant fint kort hon ville lifta. Jag valde att göra samma kortvikning som henne. Det är kul att variera sig i sitt kortskapande även om jag inte gör det så ofta.
Till det här kortet har jag använt vit cardstock och mönstrade papper från Pion Designs serie My Precious Doughter. Jag har dekorerat kortet med rosor, rosknoppar och utklippta fjärilar. Även dem är utklippt från samma serie. Rosornas blad har jag stansat ut och färgat gröna med distress ink forest moss. 

Daughter1
Daughter2
Daughter3
Daughter4
Daughter5

Ha en underbar dag!

måndag 16 mars 2015

Hjärtliga gratulationer

Hejsan!
Förra helgen då jag var på scrapträff i Avesta fick jag en utmaning av en scrapvän. Hon föreslog att jag skulle delta i Hobbyworlds mars månadsutmaning. Det var nu länge sedan jag deltog i en utmaning med skissen tilltalade mig.

Jag valde att göra ett gratulationskort med en av Bildmålarnas söta Tossa-stämplar. Texten är en del av en textstämpel från Vilda Stamp. 


På kortets insida har jag stämplat motivet, men valt att inte färglägga det. 


På kortets baksida har jag maskat in motivet i min personliga stämpel.


Tack Jeanette, för inspirationen skissen gav mig. 

tisdag 10 mars 2015

Du vet väl om att du är värdefull

Hejsan!
Idag bloggar jag hos Nettans Scrapbooking 4 you och visar ett kort jag gjorde för en tid sedan. Denna textstämpel är helt underbar, älskar dess budskap. Jag har använt ett cardstock som är lite gråblå, vilket inte hör till vanligheterna. Det mönstrade papperet kommer från Pion Designs serie Shorline Treasure och heter Dragonfly. Jag har arbetat med att skapa flera lager, med utstansade detaljer, doilies och ostduk. Under rosorna har jag använt en utstansad fjäder. 

Du vet väl om att du är värdefull

Ha en bra dag!

söndag 1 mars 2015

Cheery Lynn Desig Team Call

Hejsan!
I helgen har jag varit på pysselträff med en gäng glada tjejer. Jag gjorde två kort färdiga och påbörjade tre andra kort. De som är färdiga tänkte jag visa er nu.

Det första kortet har jag skapat med papper från Maja Designs serie Coffee in the arbour.  Bilden med den härligt läskande saften, är även den från Maja Design. Jag har använt några olika dies, en från Spellbinders och resterande från Cheery Lynn. De dies jag har använt är Lace Corner Deco C, French Pastry Doliy, Tea Rose Small, samt Olive Branches.


Närbild på blommorna...


Till det andra kortet har jag använt mönstrade papper från Bildmålarna, cute collection. Textstämpeln är även den från Bildmålarna. Jag har dies från Spellbinder och Cheery Lynn. De dies jag har använt från Cheery Lynn är Lace Corner Deco I, French Pastry Doliy, Tea Rose Small, Gardenia Small samt Ivy Strip.


Jag älskar att använda utstansade detaljer från dies när jag skapar mina kort, så när jag såg att Cheery Lynn sökte nya desig team medlemmar passar jag på att söka mig till dem. Det vore en ära att få skapa för dem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...