Sidor

torsdag 27 februari 2014

Kenny K

I lördags var jag till Enköping på scrappträff och då lånade jag några Kenny K stämplar av Susanne :) Stämplarna är otroligt roliga att färglägga, men det tar tid. Gjorde två kort under dagen. Det här kortet har jag gjort hemma under veckan, men även denna stämpel lånade jag i lördags.


Det är första gången jag deltar i en utmaning hos Kenny K och här kan ni läsa mer om utmaning #166!

måndag 17 februari 2014

Hjärtliga skissveckan #7

Igår var det sista dagen i En liten butiks hjärtliga skissveckan och sist ut var skiss #7


Gillade skissen massor, då jag än en gång fick möjlighet att arbeta med spillbitar. 


Hjärtliga skissveckan #6

Skiss #6 i En liten butiks hjärtliga skissvecka ser ut så här...


Min tolkning...efter att ha vridit skissen...


söndag 16 februari 2014

Hjärtliga skissveckan #5

En liten butiks hjärtliga skiss #5 ser ut så här...

Min tolkning :)


Same, same, but different

Idag gästar jag Nettans scrapbooking 4 you. Ibland kan det vara kul att använda ett stämpelmotiv på två olika sätt. Det har jag gjort denna gång. Jag har använt Bildmålarnas motiv Mimosa julpaket. Först gjorde jag ett julkort med motivet och använde mönstrat julpapper från Bildmålarna, röd spets och två olika charms. I bakgrunden har jag ritat en tapet...golvets färg syns dock inte så bra på bilden men är tydlig annars.
Mimosa öppnar julklapp
Därefter använde jag samma motiv igen, men valde denna gång att göra ett kort där Mimosa öppnar en födelsedagspresent istället. Även detta mönstrade papper är från Bildmålarn. Har utöver det använt spets och blommor. I bakgrunden har jag stämplat en blommig tapet. På denna bild syns golvet tydligare. 
Mimosa öppnar present

lördag 15 februari 2014

Hjärtliga skissveckan #4

Skiss #4 hos En liten butiks och deras hjärtliga skissvecka såg ut så här...


Min tolkning, med min nya-begagnade Magnolia stämpel blev så här...


torsdag 13 februari 2014

Hjärtliga skissveckan #3

Ni har väl inte missat att En liten butik har en hjärtlig skissvecka? Skiss #3 ser ut så här:


Min tolkning...


tisdag 11 februari 2014

Hjärtliga skissveckan #2

En liten butik har under denna vecka hjärtliga skissveckan och bjuder på en ny skiss varje dag. Dagens skiss ser ut så här: 

En härlig skiss som fick mig att plocka fram både gesso, mask och bakgrundsstämpel. Det var länge sedan jag använde det, så det var skoj! Min tolkning blev så här...


Även idag fick jag användning för spillbitar. Sånt gillar jag :)

måndag 10 februari 2014

Hjärtliga skissveckan #1

En liten butik har under denna vecka hjärtliga skissveckan där de kommer med en ny skiss varje dag. Först ut är denna skiss:

Jag valde att vrida på skissen för att mina spillbitar skulle matcha skissen bättre :)måndag 3 februari 2014

Nyheter från Bildmålarna, del 3

Idag kommer jag, Malin,  med ett tredje inlägg med nyheter från Bildmålarna. Jag har använt LWF Fallande blommor och mösntrade papper från det nya paper paden, cute collction. Håll utkik hos Nettans för de är på ingång. Jag har använt olika blommor och bladen är utstansade med Cherry Lynns olive branches. Den fina ramen bakom flickan är utstansad med Spellbinders och fjärilspunchen är en Martha Stewarts. Kanstansen är också den en Martha Stewarts men just denna har inte Nettan hemma. Ta gärna en titt på de övriga hon har i butiken. 
LWF Fallande blommor
Ha en bra vecka!

söndag 2 februari 2014

Nyheter från Bildmålarna, del 2

Idag visar jag, Malin, fler nyheter från Bildmålarna. Nettans scrapbooking 4 you har beställt hem dem, så håll utkik i butiken och webshopen. LWF Uggla heter den söta vän.
LWF Uggla
Ett kort gjort sparsamt med detaljer. Här har jag valt att använda enbart utstansade detaljer från memory box, cherry lynn och marianne design. Ett tips från mig är att ta vara på spillet. Jag har använt spillet från cherry lynn diesen till kortets baksida. De små hexagonerna skapar fin effekt.
LWF Uggla baksida
Ha en bra dag!

lördag 1 februari 2014

Nyheter från Bildmålarna

Bildmålarna har släppt nya stämplar, fler små bevingade vänner. Nettans scrapbooking 4 you har beställt hem dem, så håll utkik i butiken och webshopen. De har även släppt en ny paper pad, cute collection, som kommer till Nettan inom kort. På mitt kort idag har jag använt LWF Söt. Blommor och bling hittar ni i butiken. Trädet är utstansat med memory box grand oak tree.
LWF Söt
Titta in imorgon så får ni se fler nyheter från Bildmålarna. Ha en bra dag!
Kram Malin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...