Sidor

söndag 28 november 2010

Jungfrun

Denna vecka har utmaningen på 100 % NORR varit att använda stjärnor på sitt alster. Jag valde att scrappa om mitt stjärntecken och hittade en bild på Jungfrun som dominerar försommarens stjärnhimmel. Journalingen handlar om Jungfrun som stjärntecken och jag har valt att skriva om typiska egenskaper som stämmer in på mig själv.

fredag 26 november 2010

Minialbum med Julgodis

Temautmaningen på Svensk Scrapbooking är under november månad att skapa ett minialbum. Jag har scrappat mitt minialbum från grunden och själva stommen är kaffefilter. Detta är det andra minialbumet som jag gör från grunden och jag tycker det är så roligt...jag kommer säkerligen att göra fler...
Vi närmar oss julen och därför valde jag att göra ett album med Julgodis. I varje kaffefilter finns en tag och den första tagen är en instruktion om hur du gör ett kulprov när du kokar godiset.
Gräddkola
Knäck
Ischoklad
Chokladtryffel
Minialbumets baksida har jag valt att lämna odekorerat. Jag tycker det är fint som det är!

söndag 21 november 2010

Hjälp! Ett monster!

Varje månad följer det med en kitutmaning med månadskitet från Mollys scrapbooking. Denna månad har vi fått en skiss att följa. Kort eller layout får skapas efter skissen.


Novemberkitet heter "Monster i garderoben" och här kommer min tolkning av skissen. Jag har valt att sätta titeln "Monsteriöst utseende" för jag är ingen vacker syn direkt! Jag såg verkligen ut som ett monster efter min andra tandoperation som jag gjorde för snart ett år sen.

torsdag 18 november 2010

Novemberskissen på SS

Nu har jag skapat mitt bidrag till novemberskissen på Svensk Scrapbooking. En underbar skiss som jag har valt att tolka ganska fritt...Resultatet ser ni här:

Pysselhäxornas träff

Under helgen som var hade Pysselhäxorna en träff och under den dagen scrappade jag bland annat denna layot. Jag har scrappat efter en skiss som fanns med till tävlingskitet som jag köpt inför dagen.

tisdag 16 november 2010

Lucia

Världens sötaste Lucia på intågande...

Höstliga gratulationer

Jag har gjort ett gratulationskort med hösttema utav Mollys oktoberkit.

måndag 15 november 2010

Julkort - utmaning #11

Ny vecka, betyder ny utmaning på 100 % NORR. Denna vecka gäller utmaningen att skapa ett julkort med vissa förbehåll...

1) Julstämplar får inte användas
2) Julpapper får inte användas

Mitt julkort blev så här:
Pepparkaksfigurerna har jag gjort av lera och därefter har jag färgat dem med promarkers.

söndag 14 november 2010

Till pappa

Denna vecka har 100 % NORRs utmaning bestått i att inspireras av ordet far. Jag har gjort ett flaskkort till min pappa.
Mallen till flaskkortet har jag hittat via en länk på Svensk Scrapbooking och ni hittar den HÄR!

fredag 12 november 2010

Liten och cool kille med skön stil...

Jag har visst glömt att blogga en av mina layoter. En liten och cool kille med skön stil ligger bredvid sin moster (jag) och småpratar. Ögonblick värt att minnas...

söndag 7 november 2010

Utmaning #9 på 100 % NORR

Denna vecka har 100% NORR haft en skissutmaning, med en superhärlig skiss.
Jag har använt mig av Pion designs papper "Förgät Mig Ej". Underbara papper! Blommorna har jag stansat ut från Pion designs papper med Tim Holtz die Tattered Florals. Därefter har jag mistat dem med Glimmer Mist - Bronze. Jag har stämplat med "Circle Flourish" från Glitz ovanför fotografiet. I övrigt har jag använt bokstavsstickers från Provo Craft, samt pärlor från Inkido. Biljetterna kommer från Mirabyll.

Flygande Tilda

Flygande Tilda landade i min brevlåda för tre veckor sen och jag har nu gjort ett julkort med denna söta lilla ängel.

måndag 1 november 2010

Vintage julkort

Jag har nu påbörjat årets julkort. De första fyra julkorten är julkort med vintagestil. Vintagebilderna kommer från Panduro, vilket även de tre God Jul stämplarna som jag har använt på dessa kort gör. Jag har använt mig av röd och grön cardstock, mönstrade papper från BoBunnys serie Belive, samt notpapper från en gammal notbok. Jag har även använt en bit spets och hampasnöre.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...